Vlasnici Costa Allegre putnicima plaćaju odmor u najluksuznijim hotelima na Sejšelima


 

Vlasnici Costa Allegre putnicima plaćaju odmor u najluksuznijim hotelima na Sejšelima

VLASNICI kruzera Costa Allegra, koji je zbog požara ostao bez struje usred mora, ponudili su putnicima malu utješnu "nagradu" - besplatni odmor na Sejšelima, piše AFP.

Većina je putnika pristala na njihovu ponudu, pa će se tako od stresa odmoriti na trošak kompanije. Inače, kruzer se trenutno tegli prema Sejšelima, a očekuje se kako bi do njih trebao stići do sutra.

Kako ne bi zakinuli svoje putnike, iz Coste su se pobrinuli da budu smješteni u najluksuznijim hotelima, a sve troškove boravka, ali i puta kući, platit će im tvrtka. Preostali putnici, koji su odbili besplatni odmor, takoÄ‘er će se na račun Coste zrakoplovima vratiti svojim kućama.

Podsjetimo, kruzer Costa Allegra ostao je u ponedjeljak bez struje, nakon što je u prostoriji s generatorima izbio požar. Plutao je morem gotovo cijeli jedan dan, sve dok do njega napokon nisu stigli tegljači. Na kruzeru se nalazi i šestero hrvatskih državljana.


Recent Nautical News Entries

Uskoro počinje 22. Croatia Boat Show

Grad Split će od 22. do 26. travnja 2020. biti domaćin sajma koji okuplja najznačajnija imena hrvatske i svjetske nautičke elite.

February.24.2020

Pristajanje bez muke i stresa uz pomoć virtualnog odbojnika

Pristajanje u marinama gdje mjesta ima malo, a plovila puno, nije baš lagan zadatak čak i za iskusne nautičare u nekim situacijama

February.10.2020

29. zagrebački sajam nautike

Interes za izlaganje raste iz godine u godinu, a na sajmu će se predstaviti gotovo svi važniji domaći brodograditelji: Pičuljan, Grginić jahte

January.21.2020

Taiga na struju juri čak 104 km/h

Taiga na struju juri čak 104km/h.

December.16.2019