Nestali ribar iz Trogira još nije pronađen, moli se pomoć građana


 

U potragu za nestalim ribarom M. G. koji je 23. veljače isplovio iz Trogira na svom petmetarskom brodu u utorak se uključio i helikopter Obalne straže, ali ni nakon dva dana potrage, ribar nije pronađen.

Nestanak je u ponedjeljak prijavio njegov pprijateljkoji je bio zabrinut jer se M. G. ni četiri dana nakon što je otišao na more nije vratio kući. Nije mu se javljao na mobitel koji je sada isključen. Potraga se nastavila i u srijedu, a područje nestanka pretražuju: zrakoplov Obalne straže, plovilo pomorske policije i plovilo Lučke ispostave Trogir.

Helikopterom je pretraženo područje iznad hridi Mulo ispod Primoštena, otok Svetac, rt Proizd na Korčuli, Omiš i ÄŒiovo. Šire područje oko otoka Drvenik Mali i Drvenik Veli, trogirsko te područje oko Visa, Biševa i otoka Sveca, kao i južnu i sjevernu stranu Brača pretraživala su policijska plovila „Sv. Jure“ i „Sv. Mihovil“ i plovila „Marjan“ i Trogir“ lučkih ispostava Milna i Trogir.

Mole se svi koji budu imali informaciju o nestalom ribaru ili njegovoj bijelo crvenoj brodici s kabinom imena „Tijana“ da dojave na broj Nacionalne središnjice 195.


Recent Nautical News Entries

Rafael Nadal kupio poljski katamaran

Rafael Nadal prodaje svoju jahtu Monte Carlo 76 dugu 23 metra za 2,6 milijuna eura.

July.23.2019

Nimbus W9 - zvijer za vikend

Nimbus W9 motorni brod godine!

July.02.2019

Jedrilica koja se puni besplatno i nimalo ne zagađuje okoliš

Jedrilica koja se puni besplatno, čuva more i nimalo ne zagađuje okoliš - zvuči savršeno?

June.03.2019

Novi Deluxe Superior brod "Nautilus"

19 luksuznih kabina osigurava smještaj za 38 putnika.

May.13.2019

U Splitu otvoren 21. Croatia Boat Show

Na splitskoj Zapadnoj obali u četvrtak je otvoren 21. međunarodni "Croatia Boat Show" koji je okupio više od 300 izlagača iz 25 zemalja svije

April.15.2019