Nestali ribar iz Trogira još nije pronađen, moli se pomoć građana


 

U potragu za nestalim ribarom M. G. koji je 23. veljače isplovio iz Trogira na svom petmetarskom brodu u utorak se uključio i helikopter Obalne straže, ali ni nakon dva dana potrage, ribar nije pronađen.

Nestanak je u ponedjeljak prijavio njegov pprijateljkoji je bio zabrinut jer se M. G. ni četiri dana nakon što je otišao na more nije vratio kući. Nije mu se javljao na mobitel koji je sada isključen. Potraga se nastavila i u srijedu, a područje nestanka pretražuju: zrakoplov Obalne straže, plovilo pomorske policije i plovilo Lučke ispostave Trogir.

Helikopterom je pretraženo područje iznad hridi Mulo ispod Primoštena, otok Svetac, rt Proizd na Korčuli, Omiš i ÄŒiovo. Šire područje oko otoka Drvenik Mali i Drvenik Veli, trogirsko te područje oko Visa, Biševa i otoka Sveca, kao i južnu i sjevernu stranu Brača pretraživala su policijska plovila „Sv. Jure“ i „Sv. Mihovil“ i plovila „Marjan“ i Trogir“ lučkih ispostava Milna i Trogir.

Mole se svi koji budu imali informaciju o nestalom ribaru ili njegovoj bijelo crvenoj brodici s kabinom imena „Tijana“ da dojave na broj Nacionalne središnjice 195.


Recent Nautical News Entries

Uskoro počinje 22. Croatia Boat Show

Grad Split će od 22. do 26. travnja 2020. biti domaćin sajma koji okuplja najznačajnija imena hrvatske i svjetske nautičke elite.

February.24.2020

Pristajanje bez muke i stresa uz pomoć virtualnog odbojnika

Pristajanje u marinama gdje mjesta ima malo, a plovila puno, nije baš lagan zadatak čak i za iskusne nautičare u nekim situacijama

February.10.2020

29. zagrebački sajam nautike

Interes za izlaganje raste iz godine u godinu, a na sajmu će se predstaviti gotovo svi važniji domaći brodograditelji: Pičuljan, Grginić jahte

January.21.2020

Taiga na struju juri čak 104 km/h

Taiga na struju juri čak 104km/h.

December.16.2019