Sin joj 'zapeo' na Costa Concordiji, kćer na Costa Allegri


 

Šest tjedana nakon što joj je sin preživio brodolom talijanskog kruzera Costa Concordije Britanka Jayne Thomas nestrpljivo išÄekuje da joj se vrati kćer koja je zapela na kruzeru Costa Allegri. 'Bila je to noćna mora koju nismo trebali ponovno doživjeti', rekla je Jayne za Sky News.

Njezina kćer na kruzeru Costa Allegra, koji je izgubio pogon nakon požara usred Indijskog oceana, radi kao plesačica. 'Bilo je vrlo uznemirujuće da oni samo plutaju oceanom. Odmah sam pomislila kako su laka meta piratima', dodala je.

>> Sestrinski brod Costa Concordije skrenuo s kursa nakon požara

Kruzer Costa Allegra na kojemu je 1.000 putnika trenutno se tegli na glavvi otok Sejšela, Mahe. Ta je vijest umirila Jayne, kao i njezinog sina Jamesa koji je, takoÄ‘er kao plesač, doživio brodolom na sestrinskom brodu Costa Concordiji.

19-godišnjem Jamesu nedavno su ponudili novi ugovor iz druge kompanije. 'Bio sam uzbuÄ‘en zbog toga i onda sam na YouTubeu vidio sliku mora i pomislio 'nema šanse'', rekao je James koji se veseli povratku sestre s kruzera koji bi trebao stići do otoka u četvrtak ujutro.


Recent Nautical News Entries

Rafael Nadal kupio poljski katamaran

Rafael Nadal prodaje svoju jahtu Monte Carlo 76 dugu 23 metra za 2,6 milijuna eura.

July.23.2019

Nimbus W9 - zvijer za vikend

Nimbus W9 motorni brod godine!

July.02.2019

Jedrilica koja se puni besplatno i nimalo ne zagađuje okoliš

Jedrilica koja se puni besplatno, čuva more i nimalo ne zagađuje okoliš - zvuči savršeno?

June.03.2019

Novi Deluxe Superior brod "Nautilus"

19 luksuznih kabina osigurava smještaj za 38 putnika.

May.13.2019

U Splitu otvoren 21. Croatia Boat Show

Na splitskoj Zapadnoj obali u četvrtak je otvoren 21. međunarodni "Croatia Boat Show" koji je okupio više od 300 izlagača iz 25 zemalja svije

April.15.2019