'Kapetan i ja završili bi u krevetu da nije došlo do nesreće'


Mlada Moldavka krekla je za Daily Mail kako je odlučila ispričati što se zapravo dogaÄ‘alo izmeÄ‘u nje i kapetana. Ispričala je da je prije nesreće, u kojoj je poginulo 25 osoba, a 7 se vodi kao nestali, večerala s Schettinom, a potom su zajedno otišli do komandnog mosta, gdje su i dočekali udar u hrid.

Atraktivna plavuša, koja je na brodu radila kao prevoditeljica za ruske turiste, a potom se vratila kao putnik, tvrdi da je kapetan bio pribran i izuzetno angažiran tijekom cijele akcije koja je uslijedila te da je koordinirao poteze i evakuaciju putnika i doveo brod u pliće vode da napuštanje plovila bude što lakše, a kada ga je kasnije susrela na obali da je bio potpuno shrvan. Smatra da je spasio mnoge živote i žao joj je zbog ljudskih žrtava.

TakoÄ‘er je otkrila kako su tu večer neko vrijeme proveli i u njegovoj kabini strastveno se ljubeći i kako bi vjerojatno završili zajedno u krevetu da nije došlo do havarije.

Kaže kako nije prema njemu gajila prave ljubavne osjećaje i da nikad nisu vodili ljubav, ali da je on prema njoj uvijek bio vrlo galantan, privlačio ju je te su imali poseban odnos. Posebno je nekoliko puta naglasila da smatra da je bio vrlo odgovoran i profesionalan u najtežim trenucima i kako bi voljela s njim još jednom razgovarati.

Podsjetimo, Schettino se trenutačno nalazi u kućnom pritvoru. Uhićen je zbog sumnje za višestruko ubojstvo, napuštanje broda i izazivanje brodoloma i prijeti mu dugogišnja zakonska kazna. Mediji su ga prozvali 'kapetan kukavica', jer je brod napustio meÄ‘u prvima, umjesto zadnji. On tvrdi da je s kopna koordinarao spašavanje.

 


Recent Nautical News Entries

Rafael Nadal kupio poljski katamaran

Rafael Nadal prodaje svoju jahtu Monte Carlo 76 dugu 23 metra za 2,6 milijuna eura.

July.23.2019

Nimbus W9 - zvijer za vikend

Nimbus W9 motorni brod godine!

July.02.2019

Jedrilica koja se puni besplatno i nimalo ne zagađuje okoliš

Jedrilica koja se puni besplatno, čuva more i nimalo ne zagađuje okoliš - zvuči savršeno?

June.03.2019

Novi Deluxe Superior brod "Nautilus"

19 luksuznih kabina osigurava smještaj za 38 putnika.

May.13.2019

U Splitu otvoren 21. Croatia Boat Show

Na splitskoj Zapadnoj obali u četvrtak je otvoren 21. međunarodni "Croatia Boat Show" koji je okupio više od 300 izlagača iz 25 zemalja svije

April.15.2019