Hrvatska među 5 najatraktivnijih zemalja za odmor Nijemaca


ÄŒinjenica da se njemačko gospodarstvo ubrzano oporavlja od recesije, a istovremeno su hrvatski hotelijeri s njemačkim partnerima ponudili atraktivne cijene za rani booking koje su i do 20 posto niže od uobičajenih, razlog su što je Hrvatska meÄ‘u „top 5“ najatraktivnijih zemalja za odmor Nijemaca u ovoj godini!

 

Hrvatskoj trenutno na njemačkom turističkom trćžištu nisu najveći konkurenti sredozemne zemlje, kao što bi se moglo očekivati, nego njemačke pokrajine južni Tirol i Oberbayern, koje su i lanjske godine ugostile najviše Nijemaca.

 

PRAG_HOLIDAY-WORLD_2012_2.1

 

MeÄ‘u mediteranskim zemljama najveći rast interesa Nijemaca je danas za odlazak u Tursku. To su najvažnije informacije koje se čuju prvog dana najvećeg bavarskog sajma turizma FREE koji je započeo u Muenchenu uz sudjelovanje Hrvatske turističke zajednice i u nazočnosti Veljka Ostojića, ministra turizma.

ÄŒinjenica da su svi najveći turoperatori iz Njemačke (TUI, Rewe grupa, Thomas Cook, FTI i Altours) povećali svoje kapacitete i uzeli su u zakup oko tridesetak hotela više nego lani na Jadranu i uvrstili ih u svoju ponudu , a u proteklih nekoliko mjeseci rane prodaje svi bilježe dvoznamenkasti rast rezervacija, najbolji su dokaz da je poslovna 2012. za turističke radnike Hrvatske dobro počela.


Recent Nautical News Entries

Rafael Nadal kupio poljski katamaran

Rafael Nadal prodaje svoju jahtu Monte Carlo 76 dugu 23 metra za 2,6 milijuna eura.

July.23.2019

Nimbus W9 - zvijer za vikend

Nimbus W9 motorni brod godine!

July.02.2019

Jedrilica koja se puni besplatno i nimalo ne zagađuje okoliš

Jedrilica koja se puni besplatno, čuva more i nimalo ne zagađuje okoliš - zvuči savršeno?

June.03.2019

Novi Deluxe Superior brod "Nautilus"

19 luksuznih kabina osigurava smještaj za 38 putnika.

May.13.2019

U Splitu otvoren 21. Croatia Boat Show

Na splitskoj Zapadnoj obali u četvrtak je otvoren 21. međunarodni "Croatia Boat Show" koji je okupio više od 300 izlagača iz 25 zemalja svije

April.15.2019