IZVJEŠĆE POMORSKOG METEOROLOŠKOG CENTRA SPLIT


UPOZORENJE

Krajem dana ponegdje moguća magla i vidljivost manja od 1 km.

STANJE

Greben anticiklone pruža se sa zapada prema Jadranu, ali polako slabi.

VREMENSKA PROGNOZA ZA JADRAN ZA PRVIH 12 SATI

Sjeverozapadni vjetar 4-10, na južnom Jadranu ujutro do 16 čvorova, a uz obalu ujutro i navečer uglavnom tiho. More 1-2, na južnom Jadranu ujutro 2-3. Vidljivost 10-20, mjestimice zbog sumaglice smanjena na 1-4 km, a krajem dana ponegdje je moguća magla i vidljivost manja od 1 km. Pretežno vedro, poslijepodne i navečer postupno naoblačenje. Temperatura zraka bez promjene ili će još malo porasti.

VREMENSKA PROGNOZA ZA DALJNJIH 12 SATI

Umjereno, zatim pretežno oblačno. Mjestimice sumaglica, moguća i magla. Slab sjeverozapadni vjetar, uz obalu obalu uglavnom tiho, ali pred jutro se očekuje umjerena, zatim i jaka bura. More mirno ili malo valovito.

PMC - Split


Recent Nautical News Entries

Uskoro počinje 22. Croatia Boat Show

Grad Split će od 22. do 26. travnja 2020. biti domaćin sajma koji okuplja najznačajnija imena hrvatske i svjetske nautičke elite.

February.24.2020

Pristajanje bez muke i stresa uz pomoć virtualnog odbojnika

Pristajanje u marinama gdje mjesta ima malo, a plovila puno, nije baš lagan zadatak čak i za iskusne nautičare u nekim situacijama

February.10.2020

29. zagrebački sajam nautike

Interes za izlaganje raste iz godine u godinu, a na sajmu će se predstaviti gotovo svi važniji domaći brodograditelji: Pičuljan, Grginić jahte

January.21.2020

Taiga na struju juri čak 104 km/h

Taiga na struju juri čak 104km/h.

December.16.2019