Novi uspjeh solinskih brodograditelja


Nakon izvanrednog  uspjeha  novih modela Salone 35 i Salone 38 i odlične prodaje početkom ove sezone, uslijedio je još jedan uspjeh AD brodova.

Nedavno naručenoj floti od deset Salona 38 za Mande charter u Hrvatskoj,  pridružuje se prošlotjedna narudžba za još  jednu flotu Salona High performance charter jedrilica koje promoviraju solinski brodograditelji..

Riječ je o deset Salona 41 koje će biti isporučene u turski Marmaris početkom ljeta i bit će spremne za charter sezonu 2012.

Sa ovom narudžbom AD brodovi su u 2012. ponovo ostvarili rast prodaje, treću godinu za redom,  popunili proizvodne kapacitete i uspjeli udvostručiti broj prodanih Salona u odnosu na sezonu  2009-2010.

Salona High Performance Charter je novi koncept razvijen u AD brodovima koji je namjenjen upravo charterima i školama jedrenja diljem svijeta i postaje prepoznat kao profitabilan način poslovanja i alternativa klasičnom „cruising charteru“. Regatni krstaš s poznatim Salona karakteristikama idealan je brod za obiteljska krstarenja i zahtjevno regatavanje, te tako omogučuje čarterašima značajno dužu sezonu i veće prihode od standardnih charter brodova.

Na Sajmu nautike u Zagrebu AD brodovi izlažu Maestral gumenjake i Hansvik norveške motorne brodice, a sve informacije o njihovom najpoznatijem proizvodu Salona i aktualnim projektima brodogradilišta, meÄ‘u kojima je Salona 60, trenutno najznačajniji je projekt u hrvatskoj maloj brodogradnji, biti će dostupne na njihovom štandu.

AD brodovi doo     Solin      www.salonayachts.com        e-mail: info@adboats.hr       gsm. +385 91 22 11 430

Recent Nautical News Entries

Nimbus W9 - zvijer za vikend

Nimbus W9 motorni brod godine!

July.02.2019

Jedrilica koja se puni besplatno i nimalo ne zagađuje okoliš

Jedrilica koja se puni besplatno, čuva more i nimalo ne zagađuje okoliš - zvuči savršeno?

June.03.2019

Novi Deluxe Superior brod "Nautilus"

19 luksuznih kabina osigurava smještaj za 38 putnika.

May.13.2019

U Splitu otvoren 21. Croatia Boat Show

Na splitskoj Zapadnoj obali u četvrtak je otvoren 21. međunarodni "Croatia Boat Show" koji je okupio više od 300 izlagača iz 25 zemalja svije

April.15.2019

Danas počinje međunarodni nautički sajam Croatia Boat Show u Splitu

Izuzetna nam je čast najaviti 21. CROATIA BOAT SHOW, koji pocinje danas na Zapadnoj obali u Splitu.

April.11.2019