Novi uspjeh solinskih brodograditelja


Nakon izvanrednog  uspjeha  novih modela Salone 35 i Salone 38 i odlične prodaje početkom ove sezone, uslijedio je još jedan uspjeh AD brodova.

Nedavno naručenoj floti od deset Salona 38 za Mande charter u Hrvatskoj,  pridružuje se prošlotjedna narudžba za još  jednu flotu Salona High performance charter jedrilica koje promoviraju solinski brodograditelji..

Riječ je o deset Salona 41 koje će biti isporučene u turski Marmaris početkom ljeta i bit će spremne za charter sezonu 2012.

Sa ovom narudžbom AD brodovi su u 2012. ponovo ostvarili rast prodaje, treću godinu za redom,  popunili proizvodne kapacitete i uspjeli udvostručiti broj prodanih Salona u odnosu na sezonu  2009-2010.

Salona High Performance Charter je novi koncept razvijen u AD brodovima koji je namjenjen upravo charterima i školama jedrenja diljem svijeta i postaje prepoznat kao profitabilan način poslovanja i alternativa klasičnom „cruising charteru“. Regatni krstaš s poznatim Salona karakteristikama idealan je brod za obiteljska krstarenja i zahtjevno regatavanje, te tako omogučuje čarterašima značajno dužu sezonu i veće prihode od standardnih charter brodova.

Na Sajmu nautike u Zagrebu AD brodovi izlažu Maestral gumenjake i Hansvik norveške motorne brodice, a sve informacije o njihovom najpoznatijem proizvodu Salona i aktualnim projektima brodogradilišta, meÄ‘u kojima je Salona 60, trenutno najznačajniji je projekt u hrvatskoj maloj brodogradnji, biti će dostupne na njihovom štandu.

AD brodovi doo     Solin      www.salonayachts.com        e-mail: info@adboats.hr       gsm. +385 91 22 11 430

Recent Nautical News Entries

Rafael Nadal kupio poljski katamaran

Rafael Nadal prodaje svoju jahtu Monte Carlo 76 dugu 23 metra za 2,6 milijuna eura.

July.23.2019

Nimbus W9 - zvijer za vikend

Nimbus W9 motorni brod godine!

July.02.2019

Jedrilica koja se puni besplatno i nimalo ne zagađuje okoliš

Jedrilica koja se puni besplatno, čuva more i nimalo ne zagađuje okoliš - zvuči savršeno?

June.03.2019

Novi Deluxe Superior brod "Nautilus"

19 luksuznih kabina osigurava smještaj za 38 putnika.

May.13.2019

U Splitu otvoren 21. Croatia Boat Show

Na splitskoj Zapadnoj obali u četvrtak je otvoren 21. međunarodni "Croatia Boat Show" koji je okupio više od 300 izlagača iz 25 zemalja svije

April.15.2019