Novi uspjeh solinskih brodograditelja


Nakon izvanrednog  uspjeha  novih modela Salone 35 i Salone 38 i odlične prodaje početkom ove sezone, uslijedio je još jedan uspjeh AD brodova.

Nedavno naručenoj floti od deset Salona 38 za Mande charter u Hrvatskoj,  pridružuje se prošlotjedna narudžba za još  jednu flotu Salona High performance charter jedrilica koje promoviraju solinski brodograditelji..

Riječ je o deset Salona 41 koje će biti isporučene u turski Marmaris početkom ljeta i bit će spremne za charter sezonu 2012.

Sa ovom narudžbom AD brodovi su u 2012. ponovo ostvarili rast prodaje, treću godinu za redom,  popunili proizvodne kapacitete i uspjeli udvostručiti broj prodanih Salona u odnosu na sezonu  2009-2010.

Salona High Performance Charter je novi koncept razvijen u AD brodovima koji je namjenjen upravo charterima i školama jedrenja diljem svijeta i postaje prepoznat kao profitabilan način poslovanja i alternativa klasičnom „cruising charteru“. Regatni krstaš s poznatim Salona karakteristikama idealan je brod za obiteljska krstarenja i zahtjevno regatavanje, te tako omogučuje čarterašima značajno dužu sezonu i veće prihode od standardnih charter brodova.

Na Sajmu nautike u Zagrebu AD brodovi izlažu Maestral gumenjake i Hansvik norveške motorne brodice, a sve informacije o njihovom najpoznatijem proizvodu Salona i aktualnim projektima brodogradilišta, meÄ‘u kojima je Salona 60, trenutno najznačajniji je projekt u hrvatskoj maloj brodogradnji, biti će dostupne na njihovom štandu.

AD brodovi doo     Solin      www.salonayachts.com        e-mail: info@adboats.hr       gsm. +385 91 22 11 430

Recent Nautical News Entries

Uskoro počinje 22. Croatia Boat Show

Grad Split će od 22. do 26. travnja 2020. biti domaćin sajma koji okuplja najznačajnija imena hrvatske i svjetske nautičke elite.

February.24.2020

Pristajanje bez muke i stresa uz pomoć virtualnog odbojnika

Pristajanje u marinama gdje mjesta ima malo, a plovila puno, nije baš lagan zadatak čak i za iskusne nautičare u nekim situacijama

February.10.2020

29. zagrebački sajam nautike

Interes za izlaganje raste iz godine u godinu, a na sajmu će se predstaviti gotovo svi važniji domaći brodograditelji: Pičuljan, Grginić jahte

January.21.2020

Taiga na struju juri čak 104 km/h

Taiga na struju juri čak 104km/h.

December.16.2019