Zavirili smo kamerom u tajne Jadrana..


 

Više od 120 ronilaca na dah upustilo se u ribarsku pustolovinu. Lov s podvodnom puškom. 'Hladno je, ali mi smo naviknuli', rekla nam je Talijanka Andrea. 'Gotovo odmah smo ulovili 10-tak orada, nekoliko šaraga i zubataca', nadovezao se njezin sunarodnjak Stefano.

Pod vodom su proveli punih šest sati. Svi s istim ciljem biti najuspješniji. 'Sve u svemu koliko je bilo hladno ove dane, ovo se sve isplatilo. Imamo jedno 30-tak riba i tri ugora', rekao je bivši svjetski prvak Danijel Gospić. Njihovu morsku pustolovinu nadzirali su liječnici, a ulov suci.

'Da sve proÄ‘e regularno, da nitko ne donese staru ribu, da se ne dogode nezgode, da svi imaju bovu, da sve bude po zakonu', ističe sudac Sven Krlin. Intervencija nije bilo, ali bilo je ribe. Količina je iznenadila i natjecatelje i organizatora. 'Akvatorij je pun iznenaÄ‘enja, poput divljine. I prepun je riba', rekla je Francuskinja Silil.

600-tinjak kilograma ulovljene ribe već večeras naći će se na bogatom stolu. Organizator kaže da će ulovljenom ribom častiti goste i sudionike na gala večeri, kojoj se za promotivnu cijenu mogu pridružiti svi koje put večeras odvede u Rovinj.


Recent Nautical News Entries

Pogledajte ultra-brzu jedrilicu iz ACI-jevog projekta od dva milijuna eura

Nautički sajam u Genovi s tisuću je izlagača i brodova iz cijelog svijeta idealna pozornica za predstavljanje najvažnijih&n

September.23.2019

Rafael Nadal kupio poljski katamaran

Rafael Nadal prodaje svoju jahtu Monte Carlo 76 dugu 23 metra za 2,6 milijuna eura.

July.23.2019

Nimbus W9 - zvijer za vikend

Nimbus W9 motorni brod godine!

July.02.2019

Jedrilica koja se puni besplatno i nimalo ne zagađuje okoliš

Jedrilica koja se puni besplatno, čuva more i nimalo ne zagađuje okoliš - zvuči savršeno?

June.03.2019

Novi Deluxe Superior brod "Nautilus"

19 luksuznih kabina osigurava smještaj za 38 putnika.

May.13.2019