Uspostavljena i trajektna linija Sumartin - Makarska


U većem dijelu Hrvatske ceste su vlažne i skliske, a zbog niskih temperatura moguća je poledica, osobito na mostovima, nadvožnjacima i vijaduktima, izvijestio je jutros u 7 sati Hrvatski auto-klub.

Zbog prosvjeda mljekara u Zagrebu, prekinut je promet na Slavonskoj aveniji kod križanja sa Čavićevom ulicom u smjeru zapada.

Za sve koji iz smjera istoka (Ivanje Reke i Sesveta) kreću prema zapadu, policija preusmjerava promet Čulinečkom i dalje prema Novoj Branimirovoj.

Zbog pojačanog prometa iz smjera istoka vozi se otežano pa se vozače upozorava da poštuju privremenu prometnu signalizaciju, upute prometne policije i da odaberu alternativne pravce (zagrebačka obilaznica A3).

Također zbog prosvjeda na državnoj cesti D43 u Bjelovaru, kod tvornice Sirela vozi se usporeno jednim trakom.

Za sav promet zatvorene su državne ceste: D425 ÄŒeveljuša-Karamatići i D506 Dobroselo-Mazin.

Zimski su uvjeti na pojedinim državnim cestama u Lici, Gorskom kotaru, središnjoj Hrvatskoj i Dalmaciji. Obvezna je zimska oprema.

Na graničnim prijelazima nema čekanja.

Od 6 sati uspostavljena je trajektna linija Sumartin-Makarska. Ostali trajekti i katamarani plove prema plovidbenom redu.


Recent Nautical News Entries

Uskoro počinje 22. Croatia Boat Show

Grad Split će od 22. do 26. travnja 2020. biti domaćin sajma koji okuplja najznačajnija imena hrvatske i svjetske nautičke elite.

February.24.2020

Pristajanje bez muke i stresa uz pomoć virtualnog odbojnika

Pristajanje u marinama gdje mjesta ima malo, a plovila puno, nije baš lagan zadatak čak i za iskusne nautičare u nekim situacijama

February.10.2020

29. zagrebački sajam nautike

Interes za izlaganje raste iz godine u godinu, a na sajmu će se predstaviti gotovo svi važniji domaći brodograditelji: Pičuljan, Grginić jahte

January.21.2020

Taiga na struju juri čak 104 km/h

Taiga na struju juri čak 104km/h.

December.16.2019