IZVJEŠĆE POMORSKOG METEOROLOŠKOG CENTRA SPLIT


UPOZORENJE

U noći na otvorenom moru južnog i srednjeg Jadrana mjestimični udari sjeverozapadnog vjetra 35 čvorova.

STANJE

Plitka dolina pruža se s Jonskog mora prema Jadranu.

VREMENSKA PROGNOZA ZA JADRAN ZA PRVIH 12 SATI

Bura 6-16, na sjevernom Jadranu ujutro ponegdje do 20, sredinom dana skrenut će na sjeverozapadni vjetar 6-16 i navečer na otvorenom moru srednjeg i južnog Jadrana pojačati na 10-20 čvorova. More 2-3. Vidljivost 10-30 km. Malo do umjereno oblačno. Na otvorenom moru južnog i srednjeg Jadrana promjenljivo oblačno, ponegdje s kišom. Temperatura zraka bez promjene ili malo viša.

VREMENSKA PROGNOZA ZA DALJNJIH 12 SATI

Malo do umjereno oblačno. Uz obalu slaba do umjerena bura, na otvorenom moru umjeren, na južnom i srednjem Jadranu ponegdje jak sjeverozapadni vjetar. More malo valovito, na otvorenom srednjeg i južnog Jadrana umjereno valovito i valovito.

PMC - Split


Recent Nautical News Entries

Uskoro počinje 22. Croatia Boat Show

Grad Split će od 22. do 26. travnja 2020. biti domaćin sajma koji okuplja najznačajnija imena hrvatske i svjetske nautičke elite.

February.24.2020

Pristajanje bez muke i stresa uz pomoć virtualnog odbojnika

Pristajanje u marinama gdje mjesta ima malo, a plovila puno, nije baš lagan zadatak čak i za iskusne nautičare u nekim situacijama

February.10.2020

29. zagrebački sajam nautike

Interes za izlaganje raste iz godine u godinu, a na sajmu će se predstaviti gotovo svi važniji domaći brodograditelji: Pičuljan, Grginić jahte

January.21.2020

Taiga na struju juri čak 104 km/h

Taiga na struju juri čak 104km/h.

December.16.2019