IZVJEŠĆE POMORSKOG METEOROLOŠKOG CENTRA SPLIT


UPOZORENJE

Mjestimični udari bure na sjevernom i dijelu srednjeg Jadrana, u noći i drugdje, 35-50, a u noći u Velebitskom kanalu i na krajnjem sjeveru do 60 čvorova. U noći more na otvorenom sjevernog Jadrana ponegdje 5.

STANJE

Sa sjeveroistoka se prema Jadranu pruža anticiklonalni greben, a nad južnim Jadranom zadržava se dolina sredozemne ciklone.

VREMENSKA PROGNOZA ZA JADRAN ZA PRVIH 12 SATI

Bura, ponegdje na otvorenom moru srednjeg i južnog Jadrana sjeverni i sjeverozapadni vjetar, 6-16, ponegdje na sjevernom Jadranu do 26 čvorova, pojačat će navečer na 16-26, ponegdje na sjevernom Jadranu do 32 čvora. More 2-3, na otvorenom 3-4. Vidljivost 10-20 km. Promjenljivo oblačno, još samo ponegdje mogućnost za malo snijega, na južnom Jadranu kiše. Vrlo hladno, a dnevne temperature malo više.

VREMENSKA PROGNOZA ZA DALJNJIH 12 SATI

Umjerena do jaka bura, na otvorenom moru srednjeg i južnog Jadrana ponegdje sjeverni i sjeverozapadni vjetar, a na sjevernom Jadranu bura ponegdje vrlo jaka. More umjereno valovito i valovito, na otvorenom sjevernom Jadrana ponegdje jače valovito. Promjenljivo oblačno,samo ponegdje mogućnost za malo snijega, na južnom Jadranu kiše.

PMC - Split


Recent Nautical News Entries

Pogledajte ultra-brzu jedrilicu iz ACI-jevog projekta od dva milijuna eura

Nautički sajam u Genovi s tisuću je izlagača i brodova iz cijelog svijeta idealna pozornica za predstavljanje najvažnijih&n

September.23.2019

Rafael Nadal kupio poljski katamaran

Rafael Nadal prodaje svoju jahtu Monte Carlo 76 dugu 23 metra za 2,6 milijuna eura.

July.23.2019

Nimbus W9 - zvijer za vikend

Nimbus W9 motorni brod godine!

July.02.2019

Jedrilica koja se puni besplatno i nimalo ne zagađuje okoliš

Jedrilica koja se puni besplatno, čuva more i nimalo ne zagađuje okoliš - zvuči savršeno?

June.03.2019

Novi Deluxe Superior brod "Nautilus"

19 luksuznih kabina osigurava smještaj za 38 putnika.

May.13.2019