Vlada: Imenovani pomoćnici ministra i upravna vijeća lučkih uprava Rijeka, Zadar, Å ibenik i PloÄ


ZAGREB, 2. veljače 2012.

Na današnjem otvorenom dijelu sjednice Vlada je donijela izmjenu Odluke o osnivanju dioničkog društva Autoceste Rijeka-Zagreb d.d. i dodjeli koncesije za graÄ‘enje i gospodarenje autocestom Rijeka-Zagreb kojom je ZLATKO KOMADINA, ministar pomorstva, prometa i infrastrukture ovlašten za zastupanje Vlade RH na Skupštini društva.

Na zatvorenom dijelu sjednice Vlada je imenovala Olivera Kumrića i Jasmina Krizmanića pomoćnicima ministra pomorstva, prometa i infrastrukture.

Na zatvorenom dijelu sjednice Vlada je imenovala članove upravnih vijeća lučkih uprava Rijeka, Zadar, Šibenik i Ploče.

Dosadašnji predsjednik Upravnog vijeća Lučke uprave Rijeka Dušan Rudić razriješen je, a na njegovo mjesto imenovan je Pavao Komadina. TakoÄ‘er, razriješeni su članovi Upravnog vijeća Željko Starčević, Darko Glažar, Vesna Buterin i Mladen Mandić, a novim članovima imenovani su Dražen BoškovićIgor GolecZvonimir Laurenčić i Ivo Šantić.

Predsjednik Upravnog vijeća Lučke uprave Zadra Živko Kolega razriješen je, a novim predsjednikom imenovan je Perica Šolić. Razriješeni su i članovi Vijeća Maja Markovčić Kostelac, Branko Ganzulić, Alan Kociper i Milivoj Maričić, a novim članovima imenovani su Svetko ŠarićNikola Turčinov i Ante Vodopijate Milivoj Maričić, koji je ponovo imenovan.

U Upravnom vijeću Lučke uprave Šibenik razriješeni su predsjednik Boris Fantulin i članovi Novica Ljubičić, Damir Pilipac, Melita Štrbić i Janes Lakoš. Novom predsjednicom Vijeća imenovana je Maja Markovčić Kostelac, a članovima Milan MacuraJosip ZanzeDamir Vučak i ponovno Janes Lakoš.

U Lučkoj upravi Ploče, dosadašnji predsjednik Upravnog vijeća Joško Nikolić razriješen je dužnosti, a novim predsjednikom imenovan je Nikola Mendrila. Ante Brljević, Ozren Matijašević, Niko Raič i Ivo Matković, dosadašnji članovi Vijeća, razriješeni su, a novi članovi su Ivo KaramatićAnte JelčićGoran Ižotić i ponovno imenovan Ivo Matković.

Recent Nautical News Entries

Rafael Nadal kupio poljski katamaran

Rafael Nadal prodaje svoju jahtu Monte Carlo 76 dugu 23 metra za 2,6 milijuna eura.

July.23.2019

Nimbus W9 - zvijer za vikend

Nimbus W9 motorni brod godine!

July.02.2019

Jedrilica koja se puni besplatno i nimalo ne zagađuje okoliš

Jedrilica koja se puni besplatno, čuva more i nimalo ne zagađuje okoliš - zvuči savršeno?

June.03.2019

Novi Deluxe Superior brod "Nautilus"

19 luksuznih kabina osigurava smještaj za 38 putnika.

May.13.2019

U Splitu otvoren 21. Croatia Boat Show

Na splitskoj Zapadnoj obali u četvrtak je otvoren 21. međunarodni "Croatia Boat Show" koji je okupio više od 300 izlagača iz 25 zemalja svije

April.15.2019