Vlada: Imenovani pomoćnici ministra i upravna vijeća lučkih uprava Rijeka, Zadar, Å ibenik i PloÄ


ZAGREB, 2. veljače 2012.

Na današnjem otvorenom dijelu sjednice Vlada je donijela izmjenu Odluke o osnivanju dioničkog društva Autoceste Rijeka-Zagreb d.d. i dodjeli koncesije za graÄ‘enje i gospodarenje autocestom Rijeka-Zagreb kojom je ZLATKO KOMADINA, ministar pomorstva, prometa i infrastrukture ovlašten za zastupanje Vlade RH na Skupštini društva.

Na zatvorenom dijelu sjednice Vlada je imenovala Olivera Kumrića i Jasmina Krizmanića pomoćnicima ministra pomorstva, prometa i infrastrukture.

Na zatvorenom dijelu sjednice Vlada je imenovala članove upravnih vijeća lučkih uprava Rijeka, Zadar, Šibenik i Ploče.

Dosadašnji predsjednik Upravnog vijeća Lučke uprave Rijeka Dušan Rudić razriješen je, a na njegovo mjesto imenovan je Pavao Komadina. TakoÄ‘er, razriješeni su članovi Upravnog vijeća Željko Starčević, Darko Glažar, Vesna Buterin i Mladen Mandić, a novim članovima imenovani su Dražen BoškovićIgor GolecZvonimir Laurenčić i Ivo Šantić.

Predsjednik Upravnog vijeća Lučke uprave Zadra Živko Kolega razriješen je, a novim predsjednikom imenovan je Perica Šolić. Razriješeni su i članovi Vijeća Maja Markovčić Kostelac, Branko Ganzulić, Alan Kociper i Milivoj Maričić, a novim članovima imenovani su Svetko ŠarićNikola Turčinov i Ante Vodopijate Milivoj Maričić, koji je ponovo imenovan.

U Upravnom vijeću Lučke uprave Šibenik razriješeni su predsjednik Boris Fantulin i članovi Novica Ljubičić, Damir Pilipac, Melita Štrbić i Janes Lakoš. Novom predsjednicom Vijeća imenovana je Maja Markovčić Kostelac, a članovima Milan MacuraJosip ZanzeDamir Vučak i ponovno Janes Lakoš.

U Lučkoj upravi Ploče, dosadašnji predsjednik Upravnog vijeća Joško Nikolić razriješen je dužnosti, a novim predsjednikom imenovan je Nikola Mendrila. Ante Brljević, Ozren Matijašević, Niko Raič i Ivo Matković, dosadašnji članovi Vijeća, razriješeni su, a novi članovi su Ivo KaramatićAnte JelčićGoran Ižotić i ponovno imenovan Ivo Matković.

Recent Nautical News Entries

Uskoro počinje 22. Croatia Boat Show

Grad Split će od 22. do 26. travnja 2020. biti domaćin sajma koji okuplja najznačajnija imena hrvatske i svjetske nautičke elite.

February.24.2020

Pristajanje bez muke i stresa uz pomoć virtualnog odbojnika

Pristajanje u marinama gdje mjesta ima malo, a plovila puno, nije baš lagan zadatak čak i za iskusne nautičare u nekim situacijama

February.10.2020

29. zagrebački sajam nautike

Interes za izlaganje raste iz godine u godinu, a na sajmu će se predstaviti gotovo svi važniji domaći brodograditelji: Pičuljan, Grginić jahte

January.21.2020

Taiga na struju juri čak 104 km/h

Taiga na struju juri čak 104km/h.

December.16.2019