Vlada: Imenovani pomoćnici ministra i upravna vijeća lučkih uprava Rijeka, Zadar, Å ibenik i PloÄ


ZAGREB, 2. veljače 2012.

Na današnjem otvorenom dijelu sjednice Vlada je donijela izmjenu Odluke o osnivanju dioničkog društva Autoceste Rijeka-Zagreb d.d. i dodjeli koncesije za graÄ‘enje i gospodarenje autocestom Rijeka-Zagreb kojom je ZLATKO KOMADINA, ministar pomorstva, prometa i infrastrukture ovlašten za zastupanje Vlade RH na Skupštini društva.

Na zatvorenom dijelu sjednice Vlada je imenovala Olivera Kumrića i Jasmina Krizmanića pomoćnicima ministra pomorstva, prometa i infrastrukture.

Na zatvorenom dijelu sjednice Vlada je imenovala članove upravnih vijeća lučkih uprava Rijeka, Zadar, Šibenik i Ploče.

Dosadašnji predsjednik Upravnog vijeća Lučke uprave Rijeka Dušan Rudić razriješen je, a na njegovo mjesto imenovan je Pavao Komadina. TakoÄ‘er, razriješeni su članovi Upravnog vijeća Željko Starčević, Darko Glažar, Vesna Buterin i Mladen Mandić, a novim članovima imenovani su Dražen BoškovićIgor GolecZvonimir Laurenčić i Ivo Šantić.

Predsjednik Upravnog vijeća Lučke uprave Zadra Živko Kolega razriješen je, a novim predsjednikom imenovan je Perica Šolić. Razriješeni su i članovi Vijeća Maja Markovčić Kostelac, Branko Ganzulić, Alan Kociper i Milivoj Maričić, a novim članovima imenovani su Svetko ŠarićNikola Turčinov i Ante Vodopijate Milivoj Maričić, koji je ponovo imenovan.

U Upravnom vijeću Lučke uprave Šibenik razriješeni su predsjednik Boris Fantulin i članovi Novica Ljubičić, Damir Pilipac, Melita Štrbić i Janes Lakoš. Novom predsjednicom Vijeća imenovana je Maja Markovčić Kostelac, a članovima Milan MacuraJosip ZanzeDamir Vučak i ponovno Janes Lakoš.

U Lučkoj upravi Ploče, dosadašnji predsjednik Upravnog vijeća Joško Nikolić razriješen je dužnosti, a novim predsjednikom imenovan je Nikola Mendrila. Ante Brljević, Ozren Matijašević, Niko Raič i Ivo Matković, dosadašnji članovi Vijeća, razriješeni su, a novi članovi su Ivo KaramatićAnte JelčićGoran Ižotić i ponovno imenovan Ivo Matković.

Recent Nautical News Entries

Nimbus W9 - zvijer za vikend

Nimbus W9 motorni brod godine!

July.02.2019

Jedrilica koja se puni besplatno i nimalo ne zagađuje okoliš

Jedrilica koja se puni besplatno, čuva more i nimalo ne zagađuje okoliš - zvuči savršeno?

June.03.2019

Novi Deluxe Superior brod "Nautilus"

19 luksuznih kabina osigurava smještaj za 38 putnika.

May.13.2019

U Splitu otvoren 21. Croatia Boat Show

Na splitskoj Zapadnoj obali u četvrtak je otvoren 21. međunarodni "Croatia Boat Show" koji je okupio više od 300 izlagača iz 25 zemalja svije

April.15.2019

Danas počinje međunarodni nautički sajam Croatia Boat Show u Splitu

Izuzetna nam je čast najaviti 21. CROATIA BOAT SHOW, koji pocinje danas na Zapadnoj obali u Splitu.

April.11.2019