Jaka bura nasukala 17 metarsku jahtu kod Kukljice


Jaka bura nasukala 17 metarsku jahtu kod Kukljice
1.2.2012.

Kukljica/Ugljan, 1. veljače 2012. - djelatnici LK Zadar odmah po dojavi uputili su se na mjesto nasukanja m/j 'Nadja'Danas oko 08:30 sati došlo je do nasukanja  m/j „NADJA“, luke upisa Zadar, dužine 17 metara, na obalu ispred Kukljice na otoku Ugljanu.

Jahta je bila bez posade i usidrena na morskom vezu ispred Sukošana, a uslijed djelovanja vjetra i valova završila je na suprotnoj strani zadarskog kanala nasukana lijevim bokom.

Lučka kapetanija Zadar isplovila je na mjesto dogaÄ‘aja i utvrdila da jahta za sada ima manja oštećenja na trupu i prodor mora te da nije došlo do onečišÄ‡enja morskog okoliša.

O tome je upoznat vlasnik kojem je naloženo da osigura plovilo da ne doÄ‘e do većih oštećenja te da poduzme mjere za odsukanje čim to vremenske prilike dopuste.Kukljica/Ugljan, 1. veljače 2012. -  m/j 'Nadja' prilikom nasukanja pretrpjela je manja oštećenja trupa, uz prodor vode, no za sada nema opasnosti od onećišÄ‡enja mora  Kukljica/Ugljan, 1. veljače 2012. - u tijeku su pripreme za odsukanje motorne jahte


Recent Nautical News Entries

Pogledajte ultra-brzu jedrilicu iz ACI-jevog projekta od dva milijuna eura

Nautički sajam u Genovi s tisuću je izlagača i brodova iz cijelog svijeta idealna pozornica za predstavljanje najvažnijih&n

September.23.2019

Rafael Nadal kupio poljski katamaran

Rafael Nadal prodaje svoju jahtu Monte Carlo 76 dugu 23 metra za 2,6 milijuna eura.

July.23.2019

Nimbus W9 - zvijer za vikend

Nimbus W9 motorni brod godine!

July.02.2019

Jedrilica koja se puni besplatno i nimalo ne zagađuje okoliš

Jedrilica koja se puni besplatno, čuva more i nimalo ne zagađuje okoliš - zvuči savršeno?

June.03.2019

Novi Deluxe Superior brod "Nautilus"

19 luksuznih kabina osigurava smještaj za 38 putnika.

May.13.2019