Nautika Kranjec počinje s akcijskom prodajom


Priprema za zagrebački sajam

 

U sklopu priprema za zagrebački sajam nautike Nautika Kranjec i Unimar započeli su s promotivnom akcijom koja će potrajati sve do početka sajma, 22. veljače. Posebne pogodnosti pritom se mogu ostvariti prilikom kupnje svih konopa Liros, bogate ponude inoks opreme, brodske elektronike Lowrance, ali i bilo kojeg od 17.000 artikala koji se nalaze u ponudi Unimarovog web shopa, što se može zahvaliti nedavno sklopljenoj suradnji izmeÄ‘u ove dvije renomirane tvrtke. Tako se sada na Unimarovim stranicama može naručiti sve iz ponude Nautike Kranjec, kao što je i Zagreb dobio svoje prvo službeno Unimarovo prodajno mjesto.

Riječ je zasigurno o najbogatijoj ponudi na hrvatskom tržištu jer se sastoji od kombinacije bogate trenutne ponude dostupne u trgovini, ali i kataloške ponude. Uz 17.000 Unimarovih artikala tu je i cjelokupni asortiman Marinetech, Victorinox, najveći izbor inoks vijaka, i Lowranceova brodska elektronika. Vrlo je mala mogućnost da tu nećete pronaći ono što tražite, a u ovih mjesec dana i po akcijskim cijenama!

Posebno valja naglasiti ponudu konopa Liros. Konopi Liros poznati su kao Rolce Royce meÄ‘u konopima, a u trgovini Nautika Kranjec dostupni su baš svi konopi u svim bojama koji se mogu pronaći pod ovim imenom, a da bi se mogli koristiti u nautici.

vww.vijci.com

www.unimar.hr


Recent Nautical News Entries

Rafael Nadal kupio poljski katamaran

Rafael Nadal prodaje svoju jahtu Monte Carlo 76 dugu 23 metra za 2,6 milijuna eura.

July.23.2019

Nimbus W9 - zvijer za vikend

Nimbus W9 motorni brod godine!

July.02.2019

Jedrilica koja se puni besplatno i nimalo ne zagađuje okoliš

Jedrilica koja se puni besplatno, čuva more i nimalo ne zagađuje okoliš - zvuči savršeno?

June.03.2019

Novi Deluxe Superior brod "Nautilus"

19 luksuznih kabina osigurava smještaj za 38 putnika.

May.13.2019

U Splitu otvoren 21. Croatia Boat Show

Na splitskoj Zapadnoj obali u četvrtak je otvoren 21. međunarodni "Croatia Boat Show" koji je okupio više od 300 izlagača iz 25 zemalja svije

April.15.2019