Hrabra Katarina dobila posao u Berketovoj marini


Hrabra Kaštelanka, Katarina Prungl, u petak je dobila i poslovnu ponudu gradonačelnika Josipa Berketa da se ovoga ljeta okuša u njegovoj marini kao skiperica budući se na Pomorskom fakultetu školuje za menadžera marina i jahti.

- Ponuda je jako primamljiva. Volim ovaj posao, more je more i jednako su mi privlačni svi brodovi. S Berketom imam dosta zajedničkih tema poput navigacije i jedrenja, a zajedno ćemo i na Miholjsku regatu, koja se u rujnu održava od Vukovara do Iloka. Sada svi upiru da završim fakultet. Još sam zbunjena, baš sam pričala s bakom u Vukovaru i gore svi govore o ovome što sam napravila – ispričala je Katarina koja ima i odreÄ‘enog skiperskog iskustva jer je nekada imala i svoju jedrilicu.

Osim posla i cvijeća, od Berketa je na dar dobila i knjigu fotografija FeÄ‘e Klarića što ju je posebno oduševilo jer prema fotografiji, kaže, ima posebnu ljubav. Na fotografiji splitske luke objasnila je Berketu gdje je Audi upao u more, kada je bez razmišljanja skočila i spasila vozača.

– Posebno mi je drago što si iz Sućurca,te smo i na ovaj način povezali Vukovar i Kaštela. Od srca ti čestitam, spasila si čovjeku život, zapravo si spasila jednu cijelu obitelj - rekao joj je Berket.


Recent Nautical News Entries

Rafael Nadal kupio poljski katamaran

Rafael Nadal prodaje svoju jahtu Monte Carlo 76 dugu 23 metra za 2,6 milijuna eura.

July.23.2019

Nimbus W9 - zvijer za vikend

Nimbus W9 motorni brod godine!

July.02.2019

Jedrilica koja se puni besplatno i nimalo ne zagađuje okoliš

Jedrilica koja se puni besplatno, čuva more i nimalo ne zagađuje okoliš - zvuči savršeno?

June.03.2019

Novi Deluxe Superior brod "Nautilus"

19 luksuznih kabina osigurava smještaj za 38 putnika.

May.13.2019

U Splitu otvoren 21. Croatia Boat Show

Na splitskoj Zapadnoj obali u četvrtak je otvoren 21. međunarodni "Croatia Boat Show" koji je okupio više od 300 izlagača iz 25 zemalja svije

April.15.2019