Hrabra Katarina dobila posao u Berketovoj marini


Hrabra Kaštelanka, Katarina Prungl, u petak je dobila i poslovnu ponudu gradonačelnika Josipa Berketa da se ovoga ljeta okuša u njegovoj marini kao skiperica budući se na Pomorskom fakultetu školuje za menadžera marina i jahti.

- Ponuda je jako primamljiva. Volim ovaj posao, more je more i jednako su mi privlačni svi brodovi. S Berketom imam dosta zajedničkih tema poput navigacije i jedrenja, a zajedno ćemo i na Miholjsku regatu, koja se u rujnu održava od Vukovara do Iloka. Sada svi upiru da završim fakultet. Još sam zbunjena, baš sam pričala s bakom u Vukovaru i gore svi govore o ovome što sam napravila – ispričala je Katarina koja ima i odreÄ‘enog skiperskog iskustva jer je nekada imala i svoju jedrilicu.

Osim posla i cvijeća, od Berketa je na dar dobila i knjigu fotografija FeÄ‘e Klarića što ju je posebno oduševilo jer prema fotografiji, kaže, ima posebnu ljubav. Na fotografiji splitske luke objasnila je Berketu gdje je Audi upao u more, kada je bez razmišljanja skočila i spasila vozača.

– Posebno mi je drago što si iz Sućurca,te smo i na ovaj način povezali Vukovar i Kaštela. Od srca ti čestitam, spasila si čovjeku život, zapravo si spasila jednu cijelu obitelj - rekao joj je Berket.


Recent Nautical News Entries

Nimbus W9 - zvijer za vikend

Nimbus W9 motorni brod godine!

July.02.2019

Jedrilica koja se puni besplatno i nimalo ne zagađuje okoliš

Jedrilica koja se puni besplatno, čuva more i nimalo ne zagađuje okoliš - zvuči savršeno?

June.03.2019

Novi Deluxe Superior brod "Nautilus"

19 luksuznih kabina osigurava smještaj za 38 putnika.

May.13.2019

U Splitu otvoren 21. Croatia Boat Show

Na splitskoj Zapadnoj obali u četvrtak je otvoren 21. međunarodni "Croatia Boat Show" koji je okupio više od 300 izlagača iz 25 zemalja svije

April.15.2019

Danas počinje međunarodni nautički sajam Croatia Boat Show u Splitu

Izuzetna nam je čast najaviti 21. CROATIA BOAT SHOW, koji pocinje danas na Zapadnoj obali u Splitu.

April.11.2019