Bura privezala katamarane iz Lastova i Korčule za Split


 Dionica autoceste A6 Rijeka-Zagreb izmeÄ‘u čvorova Kikovica i Delnice otvorena je samo za osobna vozila, zbog olujnih udara bure. Obilazak za ostala vozila je starom cestom kroz Gorski kotar (D3).

Jak vjetar povremeno puše na autocesti A1 kod južnog ulaza u tunel Sveti Rok, no autocesta je otvorena za sva vozila.

Na Jadranskoj magistrali (D8) između Senja i Karlobaga zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina), a od Karlobaga do Svete Marije Magdalene dodatno i za dostavna vozila, te vozila s natkrivenim teretnim prostorom. (I. i II. skupina), zbog bure.

Do 6 sati kroz tunel Učku vozi se naizmjence, po 15 minuta sa svake strane tunela.

Na autocesti A1, zbog radova na nadvožnjaku Drvenik za sav promet zatvorena je dionica između čvorova Vrgorac i Ravča u smjeru Zagreba. Obilazak je državnom cestom D62 Vrgorac-Ravča. Kroz tunel Mala Kapela vozi se dvosmjerno, jednom tunelskom cijevi.

Na državnoj cesti D1 zbog radova na mostu Mokrice kod Zaboka vozila do 40 tona voze preko zamjenskog mosta (lansirni), ostali autocestom A2 Zagreb-Macelj preko čvora Sveti Križ Začretje.

Dionicom ceste D1 Knin-Sinj, izmeÄ‘u Knina i Biskupije promet je dopušten svim vozilima, a zbog radova će se, po potrebi, promet regulirati uz privremenu prometnu signalizaciju.

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja.

U prekidu su katamaranske linije Lastovo-Split i Korčula-Hvar-Split


Recent Nautical News Entries

Uskoro počinje 22. Croatia Boat Show

Grad Split će od 22. do 26. travnja 2020. biti domaćin sajma koji okuplja najznačajnija imena hrvatske i svjetske nautičke elite.

February.24.2020

Pristajanje bez muke i stresa uz pomoć virtualnog odbojnika

Pristajanje u marinama gdje mjesta ima malo, a plovila puno, nije baš lagan zadatak čak i za iskusne nautičare u nekim situacijama

February.10.2020

29. zagrebački sajam nautike

Interes za izlaganje raste iz godine u godinu, a na sajmu će se predstaviti gotovo svi važniji domaći brodograditelji: Pičuljan, Grginić jahte

January.21.2020

Taiga na struju juri čak 104 km/h

Taiga na struju juri čak 104km/h.

December.16.2019