21. ZAGREBAÄŒKI SAJAM NAUTIKE


\"zagrebački

Plovimo i dalje na tradicionalnom Zagrebačkom nautičkom sajmu. Sajam će se održati od  22. do 26. veljače 2012. u svom 21. izdanju. U četiri paviljona bit će izložena bogata ponuda manjih plovila, motora, navigacijskih ureÄ‘aja, nautičke odjeće i obuće, opreme za ribolov i ronjenje što tu priredbu redovito čini dobro posjećenom, kao i poslovno najuspješnijim nautičkim sajmom u regiji. 

Kao dugogodišnji član IFBSO-a, meÄ‘unarodnog udruženja najvažnijih svjetskih organizatora nautičkih sajmova, nezaobilazno je mjesto okupljanja najpoznatijih svjetskih proizvoÄ‘ača plovila, kao i domaćih brodograditelja. Hrvatskim malim brodograditeljima nude se posebne pogodnosti kako bi posjetitelji u sajamskim paviljonima mogli vidjeti ono najzanimljivije iz njihovih škverova. Gotovo svi domaći brodograditelji koji uspješno opstaju na tržištu spremaju svoje nove modele koje će predstaviti nautičkoj publici u Zagrebu.

Zagrebački sajam nautike pratiti će i mnogobrojni stručni skupovi u organizaciji udruga malih brodograditelja, a biti će tu i bazen u kojem će ronioci iz Hrvatske i inozemstva demonstrirati svoje umijeće. Ističemo stručni skup o hrvatskim nautičkim perspektivama koji se organizira u suradnji s Kineziološkim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu.

Od atrakcija za posjetitelje izdvajamo 115 godina stari drveni leut koji je prošao gotova sva mora Europe i zasigurno će privući mnogo pažnje.

Komunikacija je danas nešto bez čega je svakodnevni život nezamisliv, pa ako se još nalazimo negdje na pučini, onda je još važnija čovjeku. Jedan od noviteta na sajmu upravo je vodootporni ureÄ‘aj za rad u ekstremnim uvjetima, Sonim mobilni ureÄ‘aj. Ovaj je ureÄ‘aj idealan za nautičare, pomorce, ribare i ronioce budući da mu ni voda, ni niske ili visoke temperature ne mogu nauditi. 

Pripremili smo i bogati fond nagrada za posjetitelje i jedan od vas biti će sretnik koji će osvojiti sedmodnevno krstarenje za šest osoba na jahti Linssen Grand Sturdy 29.9 AC sponzora Cantal Marine - Linssen Yachts ili glavnu nagradu Pneumatski čamac RM 310 Sport Line sponzora RIS MARINE. 

Cijena ulaznice biti će kao i prošle godine, 30 odnosno 15 kuna za učenike, studente i umirovljenike. Očekujmo da će više od 20.000 ljubitelja nautike posjetiti ovogodišnji nautički sajam u Zagrebu.

 

Više o sajmu: www.zv.hr/nautika


Recent Nautical News Entries

Uskoro počinje 22. Croatia Boat Show

Grad Split će od 22. do 26. travnja 2020. biti domaćin sajma koji okuplja najznačajnija imena hrvatske i svjetske nautičke elite.

February.24.2020

Pristajanje bez muke i stresa uz pomoć virtualnog odbojnika

Pristajanje u marinama gdje mjesta ima malo, a plovila puno, nije baš lagan zadatak čak i za iskusne nautičare u nekim situacijama

February.10.2020

29. zagrebački sajam nautike

Interes za izlaganje raste iz godine u godinu, a na sajmu će se predstaviti gotovo svi važniji domaći brodograditelji: Pičuljan, Grginić jahte

January.21.2020

Taiga na struju juri čak 104 km/h

Taiga na struju juri čak 104km/h.

December.16.2019