AD Brodovi uspješni u Düsseldorfu


Na sajmu nautike u Düsseldorfu koji je otvoren u subotu 21. siječnja solinski škver ostvario je odlične prodajne rezultate.

AD Brodovi izložili su dvije Salona jedrilice - Salonu 35 koja ima svjetsku premijeru, te Salonu 38 predstavljenu u Splitu prošlog ljeta.

Prva polovica sajma donijela je velik broj posjetitelja i za sada dva prodajna ugovora, za japanskog i francuskog kupca.

U novu sezonu brodogradilište ulazi već sa 25 narudžbi, a ističu i da Salona charter bilježi booking bolji od lani i da je interes za performance charter u porastu.

Sajam nautike u Düsseldorfu najveći je kopneni sajam nautike s vise od 1656 izlagača iz preko 62 Zemalja i oko 250.000 posjetitelja tijekom devetodnevne manifestacije. 


Recent Nautical News Entries

Pristajanje bez muke i stresa uz pomoć virtualnog odbojnika

Pristajanje u marinama gdje mjesta ima malo, a plovila puno, nije baš lagan zadatak čak i za iskusne nautičare u nekim situacijama

February.10.2020

29. zagrebački sajam nautike

Interes za izlaganje raste iz godine u godinu, a na sajmu će se predstaviti gotovo svi važniji domaći brodograditelji: Pičuljan, Grginić jahte

January.21.2020

Taiga na struju juri čak 104 km/h

Taiga na struju juri čak 104km/h.

December.16.2019

S Otvorenim morem besplatno na nautički sajam

Najveći nautički sajam u ovom dijelu Europe - Biograd Boat Show - i ove godine obara rekorde. Organizatori iz tvrtke Ilirija najavljuju 400 izlagač

October.18.2019