Dvije ponude za dvije luke nautičkog turizma na lokaciji otok Sv. Katarina-Monumenti


U sjedištu društva Brijuni Rivijera d.o.o. u Puli danas je povjerenstvo Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture javno otvorilo ponude za dodjelu koncesije na pomorskom dobru u svrhu izgradnje i gospodarskog korištenja luka posebne namjene i to za „luku nautičkog turizma Sveta Katarina“ i „Luku 2“, na lokaciji razvojnog programa Brijuni-Rivijera „otok Sv. Katarina-Monumenti“.

Pristigle su dvije ponude, jedna od Kermas Vod ÄŒetiri d.o.o. sa sjedištem u Vodnjanu i druga od Stangl Consult Gmbh c/o Revivisco d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu koja je nepotpuna, a dio dokumentacije je na engleskom jeziku te kao takav nije razmatran.

Društvo Kermas Vod ÄŒetiri d.o.o. je ponudilo iznos planirane ukupne investicije od ukupno 29.971.611,00 eura i planiranu zaposlenost 160 osoba. TakoÄ‘er, ovo je društvo ponudilo stalnu koncesijsku naknadu od 2,20 kuna po metru kvadratnom, a promjenjivi dio u iznosu od 2,10% od ukupnog godišnjeg prihoda.

Odluka o odabiru najpovoljnijeg ponuditelja za davanje koncesije donijet će se do 15. ožujka 2012. godine.


Recent Nautical News Entries

Uskoro počinje 22. Croatia Boat Show

Grad Split će od 22. do 26. travnja 2020. biti domaćin sajma koji okuplja najznačajnija imena hrvatske i svjetske nautičke elite.

February.24.2020

Pristajanje bez muke i stresa uz pomoć virtualnog odbojnika

Pristajanje u marinama gdje mjesta ima malo, a plovila puno, nije baš lagan zadatak čak i za iskusne nautičare u nekim situacijama

February.10.2020

29. zagrebački sajam nautike

Interes za izlaganje raste iz godine u godinu, a na sajmu će se predstaviti gotovo svi važniji domaći brodograditelji: Pičuljan, Grginić jahte

January.21.2020

Taiga na struju juri čak 104 km/h

Taiga na struju juri čak 104km/h.

December.16.2019