Brijuni Riviera: Končarova ponuda jedina valjana


Otvorene su ponude za projekt Brijuni rivijera. Sjevernim dijelom pulskoga zaljeva - Katarinom-Monumente - upravljat će, čini se, tvrtkaDanka Končara.

Kako javlja HRT, od tri pristigle ponude jedino je njegova bila valjana. Končar u dvije marine s ukupno 1600 vezova, hotel s 200 kreveta i ugostiteljsko-turističke sadržaje - namjerava uložiti 46 milijuna eura te zaposliti 160 radnika. Hoće li ponuda biti prihvaćena - povjerenstvo će odlučiti do 15. ožujka.

- Treba ocijeniti kvalitetu ponude jer ovo je bio samo formalni dio, u kojem se ocjenjivao sadržaj. Sada će se ocijeniti kvaliteta, i pod pretpostavkom da je kvaliteta ponude u redu, Vlada će biti ta koja će donijeti odluku - izjavio je Goran Veljović, opunomoćenik Danka Končara.


Recent Nautical News Entries

Uskoro počinje 22. Croatia Boat Show

Grad Split će od 22. do 26. travnja 2020. biti domaćin sajma koji okuplja najznačajnija imena hrvatske i svjetske nautičke elite.

February.24.2020

Pristajanje bez muke i stresa uz pomoć virtualnog odbojnika

Pristajanje u marinama gdje mjesta ima malo, a plovila puno, nije baš lagan zadatak čak i za iskusne nautičare u nekim situacijama

February.10.2020

29. zagrebački sajam nautike

Interes za izlaganje raste iz godine u godinu, a na sajmu će se predstaviti gotovo svi važniji domaći brodograditelji: Pičuljan, Grginić jahte

January.21.2020

Taiga na struju juri čak 104 km/h

Taiga na struju juri čak 104km/h.

December.16.2019