Nautical News (Croatian)

Hrvatski dani male brodogradnje 04.04-07.04.2019


Hrvatski dani male brodogradnje, od ove godine su na novoj lokaciji, u Marini Kaštela. 
Radi se o Marini Kaštela, gdje će se u periodu od 4. do 7. travnja predstaviti gotovo 100 izlagača iz Hrvatske i drugih europskih zemalja.Gradonačelnik Denis Ivanović je istaknuo da je dolazak dvije ovakve manifestacije u grad Kaštela još jedna potvrda da se Kaštela kao destinacija sve više prepoznaju i razvijaju, i u nautičkom i u turističkom smislu, dok je Joško Berket kazao:- Izražavam iskrenu dobrodošlicu Hrvatskim danima male brodogradnje i Sajmu turističkih atrakcija. Odluku o domaćinstvu ovim manifestacijama mi nije bilo teško donijeti jer u njima vidim priliku za novi iskorak Grada Kaštela i Marine Kaštela.- Svaki prvi put je povezan s mnoštvom izazova, kojima smo uspješno odoljeli. Vjerujem da će svako sljedeće izdanje ovih sajmova na ovom našem prostoru biti sve bolje, uspješnije i ponudom raskošnije - dodao je Berket.


Tako će posjetitelji koji pohode ovaj događaj prvi put na njemu moći vidjeti brandove kao što su Marinello boats, Galeon Yachts, Beneteau Seascape, Vali i Salmeri plovila.

Read More
21. CROATIA BOAT SHOW 10. -14. 04. 2019 - SPLIT


Uskoro pocinje 21. CROATIA BOAT SHOW...

Slikovni rezultat za croatia boat show

Grad Split će od 10. do 14. travnja 2019. biti domaćin sajma koji okuplja najznačajnija imena hrvatske i svjetske nautičke elite. Luke nautičkog turizma, brodograditelji, proizvođači brodske opreme, čarter tvrtke, ugostitelji i mnogi drugi predstavnici turističkog i gospodarskog sektora okupit će se na Zapadnoj obali kako bi prezentirali svoje proizvode i usluge na atraktivan način.

Vidimo se!

Read More
Recent Nautical News Entries

Rafael Nadal kupio poljski katamaran

Rafael Nadal prodaje svoju jahtu Monte Carlo 76 dugu 23 metra za 2,6 milijuna eura.

July.23.2019

Nimbus W9 - zvijer za vikend

Nimbus W9 motorni brod godine!

July.02.2019

Jedrilica koja se puni besplatno i nimalo ne zagađuje okoliš

Jedrilica koja se puni besplatno, čuva more i nimalo ne zagađuje okoliš - zvuči savršeno?

June.03.2019

Novi Deluxe Superior brod "Nautilus"

19 luksuznih kabina osigurava smještaj za 38 putnika.

May.13.2019

U Splitu otvoren 21. Croatia Boat Show

Na splitskoj Zapadnoj obali u četvrtak je otvoren 21. međunarodni "Croatia Boat Show" koji je okupio više od 300 izlagača iz 25 zemalja svije

April.15.2019