Nautical News (Croatian)

Hrvatski dani male brodogradnje 04.04-07.04.2019


Hrvatski dani male brodogradnje, od ove godine su na novoj lokaciji, u Marini Kaštela. 
Radi se o Marini Kaštela, gdje će se u periodu od 4. do 7. travnja predstaviti gotovo 100 izlagača iz Hrvatske i drugih europskih zemalja.Gradonačelnik Denis Ivanović je istaknuo da je dolazak dvije ovakve manifestacije u grad Kaštela još jedna potvrda da se Kaštela kao destinacija sve više prepoznaju i razvijaju, i u nautičkom i u turističkom smislu, dok je Joško Berket kazao:- Izražavam iskrenu dobrodošlicu Hrvatskim danima male brodogradnje i Sajmu turističkih atrakcija. Odluku o domaćinstvu ovim manifestacijama mi nije bilo teško donijeti jer u njima vidim priliku za novi iskorak Grada Kaštela i Marine Kaštela.- Svaki prvi put je povezan s mnoštvom izazova, kojima smo uspješno odoljeli. Vjerujem da će svako sljedeće izdanje ovih sajmova na ovom našem prostoru biti sve bolje, uspješnije i ponudom raskošnije - dodao je Berket.


Tako će posjetitelji koji pohode ovaj događaj prvi put na njemu moći vidjeti brandove kao što su Marinello boats, Galeon Yachts, Beneteau Seascape, Vali i Salmeri plovila.

Read More
21. CROATIA BOAT SHOW 10. -14. 04. 2019 - SPLIT


Uskoro pocinje 21. CROATIA BOAT SHOW...

Slikovni rezultat za croatia boat show

Grad Split će od 10. do 14. travnja 2019. biti domaćin sajma koji okuplja najznačajnija imena hrvatske i svjetske nautičke elite. Luke nautičkog turizma, brodograditelji, proizvođači brodske opreme, čarter tvrtke, ugostitelji i mnogi drugi predstavnici turističkog i gospodarskog sektora okupit će se na Zapadnoj obali kako bi prezentirali svoje proizvode i usluge na atraktivan način.

Vidimo se!

Read More
Recent Nautical News Entries

Jedrilica koja se puni besplatno i nimalo ne zagađuje okoliš

Jedrilica koja se puni besplatno, čuva more i nimalo ne zagađuje okoliš - zvuči savršeno?

June.03.2019

Novi Deluxe Superior brod "Nautilus"

19 luksuznih kabina osigurava smještaj za 38 putnika.

May.13.2019

U Splitu otvoren 21. Croatia Boat Show

Na splitskoj Zapadnoj obali u četvrtak je otvoren 21. međunarodni "Croatia Boat Show" koji je okupio više od 300 izlagača iz 25 zemalja svije

April.15.2019

Danas počinje međunarodni nautički sajam Croatia Boat Show u Splitu

Izuzetna nam je čast najaviti 21. CROATIA BOAT SHOW, koji pocinje danas na Zapadnoj obali u Splitu.

April.11.2019

Kiša odgodila Croatia Boat Show

Organizacijski odbor 21. Croatia Boat Showa odlučio je odgoditi početak sajma za 24 sata.

April.09.2019