Nautical News (Croatian)

Pomorska nesreća u uvali Preluk


Pomorska nesrećaSinoć oko 22,40 sati policija je zaprimila dojavu o pomorskoj nesreće u uvali Preluk pored Rijeke. Prema prvim informacijama u ovoj pomorskoj nesreći došlo je do sudara izmeÄ‘u glisera kojim je upravljao 35-godišnjak iz Matulja i drvene brodice na kojoj su bile četiri osobe, starosti 24 do 29 godina. Uslijed sudara ozlijeÄ‘en je 28-godišnjak s područja Viškova koji je poradi pružanja liječničke pomoći prevezen u KBC Sušak. 28-godišnjak s područja Dobrinja na otoku Krku pao je u more te je za njim u tijeku intenzivna potraga u koju su uključena plovila Postaje pomorske policije Rijeka i Lučke kapetanije iz Rijeke. Sve okolnosti ove pomorske nesreće utvrÄ‘uju djelatnici policije u suradnji s djelatnicima Lučke kapetanije.

 

Read More
Newsletter grada Splita


Splitsko ljetoU prilogu stavljamo newsletter grada Splita za sve događaje tokom ljeta, tako da budete u toku s nadolazećim predstavama, informacijama u gradu Splitu.

Read More
Recent Nautical News Entries

Rafael Nadal kupio poljski katamaran

Rafael Nadal prodaje svoju jahtu Monte Carlo 76 dugu 23 metra za 2,6 milijuna eura.

July.23.2019

Nimbus W9 - zvijer za vikend

Nimbus W9 motorni brod godine!

July.02.2019

Jedrilica koja se puni besplatno i nimalo ne zagađuje okoliš

Jedrilica koja se puni besplatno, čuva more i nimalo ne zagađuje okoliš - zvuči savršeno?

June.03.2019

Novi Deluxe Superior brod "Nautilus"

19 luksuznih kabina osigurava smještaj za 38 putnika.

May.13.2019

U Splitu otvoren 21. Croatia Boat Show

Na splitskoj Zapadnoj obali u četvrtak je otvoren 21. međunarodni "Croatia Boat Show" koji je okupio više od 300 izlagača iz 25 zemalja svije

April.15.2019