Brodogradilište 3. maj ide Kinezima?


U Ministarstvu gospodarstva vode se tajni i intenzivni pregovori s novim potencijalnim kupcem riječkog brodogradilišta 3. maj, a radi se o kineskim investitorima, tvrdi Jutarnji list.


PXL

Riječ je o kineskom Jiangsu Nordic Investment Managementu, čiji su predstavnici već bili u 3.maju, i to dva puta u zadnjih godinu i pol, neslužbeno doznaje Jutarnji. Kineske investitore je u Hrvatsku doveo Ivica Nevžala, predstavnik TEŽ-a, koji je u telefonskom razgovoru Jutarnjem listu potvrdio da su njegovi kineski partneri u intenzivnim razgovorima oko akvizicije riječkog 3. maja, te da smatra da će se ta akvizicija sigurno i dogoditi. 


Recent Nautical News Entries

Uskoro počinje 22. Croatia Boat Show

Grad Split će od 22. do 26. travnja 2020. biti domaćin sajma koji okuplja najznačajnija imena hrvatske i svjetske nautičke elite.

February.24.2020

Pristajanje bez muke i stresa uz pomoć virtualnog odbojnika

Pristajanje u marinama gdje mjesta ima malo, a plovila puno, nije baš lagan zadatak čak i za iskusne nautičare u nekim situacijama

February.10.2020

29. zagrebački sajam nautike

Interes za izlaganje raste iz godine u godinu, a na sajmu će se predstaviti gotovo svi važniji domaći brodograditelji: Pičuljan, Grginić jahte

January.21.2020

Taiga na struju juri čak 104 km/h

Taiga na struju juri čak 104km/h.

December.16.2019