29. zagrebački sajam nautike


Interes za izlaganje raste iz godine u godinu, a na sajmu će se predstaviti gotovo svi važniji domaći brodograditelji: Pičuljan, Grginić jahte, Bura brodovi, Arba, Tušek, Pearl Sea, Leidi, Ramina, JK Nautika, Barracuda, Sykora, Terra Nauta,...

 Slikovni rezultat za zagrebaki sajam nautike

Zagrebački velesajam tijekom pet dana bit će mjesto susreta nautičara i svih zaljubljenika u more i morske aktivnosti. Sajam Nautike poznat je po raznovrsnoj nautičkoj ponudi što ga u odnosu na druge nautičke sajmove u Hrvatskoj čini nautičkim sajmom s najpotpunijom ponudom.

Ovaj sajam zanimljiv je i poslovnim ljudima i širokoj publici jer u bogatoj paleti ponude na jednom mjestu nudi sve; od b2b susreta do zanimljivosti za široku publiku.
Kao novost ističemo 1. Hrvatski ronilački kongres koji će održati 21. i 22. veljače.
Posjetitelje očekuje bogati program: promocija novih brodova i nautičke opreme na hrvatskom tržištuatraktivna izložba nautičke fotografije, a kao i svake godine sretne posjetitelje obradovat će i vrijedne nagrade.
 
U sklopu Zagrebačkog sajma nautike 2020 po prvi puta održava se CAMPERA - sajam outdoor opreme na kojem će svi ljubitelji outdoor sportova i opreme za kampiranje naći nešto za sebe. Izlagači koji u svojoj ponudi imaju outdoor opremu, šatore, prijenosne hladnjake, plinska kuhala, elektro opremu, alat, posuđe i sve ostalo što je potrebno za kampiranje, planinarenje, bicikliranje i druge adrenalinske aktivnosti, predstavit će svoju ponudu u paviljonu 8 zajedno s nautičkom opremom.

U istom terminu održavaju se Dani lova i ribolova, sajam opreme za lov i ribolov.Zagrebački velesajam započinje novu poslovnu godinu u veljači sa sajmom Nautike, najposjećenijim i najposlovnijim nautičkim sajmom u Hrvatskoj. Očekuje vas prava marina u srcu Zagreba s uvijek inovativnom izložbenom ponudom.

NAUTIKA u svom 29. izdanju predstavit će u osam punih paviljona više od 300 izlagača sa preko 280 atraktivnih plovila iz hrvatskih brodogradilišta, ali i plovila stranih proizvođača.


Recent Nautical News Entries

Uskoro počinje 22. Croatia Boat Show

Grad Split će od 22. do 26. travnja 2020. biti domaćin sajma koji okuplja najznačajnija imena hrvatske i svjetske nautičke elite.

February.24.2020

Pristajanje bez muke i stresa uz pomoć virtualnog odbojnika

Pristajanje u marinama gdje mjesta ima malo, a plovila puno, nije baš lagan zadatak čak i za iskusne nautičare u nekim situacijama

February.10.2020

29. zagrebački sajam nautike

Interes za izlaganje raste iz godine u godinu, a na sajmu će se predstaviti gotovo svi važniji domaći brodograditelji: Pičuljan, Grginić jahte

January.21.2020

Taiga na struju juri čak 104 km/h

Taiga na struju juri čak 104km/h.

December.16.2019