S Otvorenim morem besplatno na nautički sajam


Najveći nautički sajam u ovom dijelu Europe - Biograd Boat Show - i ove godine obara rekorde. Organizatori iz tvrtke Ilirija najavljuju 400 izlagača koji će od 17. do 20. listopada u marini Kornati predstaviti najbolje iz svoje ponude.Uz premijere svih oblika plovila velik broj posjetitelja privlače i posebne ponude brodskih motora, opreme i modnih dodataka za more i svaki dan.

21 BIOGRAD BOAT SHOW

Uz bogat zabavni program s večernjim koncertima za široku publiku, dan će obilježiti poslovni sastanci na sajmu, ali i u školskoj dvorani gdje će se na Charter Expou okupiti iznajmljivači plovila i agenti iz cijeloga svijeta.

Cijena dnevne ulaznice je 40 kuna, a djeca mlađa od 12 godina i donositelji kupona iz novog broja Otvorenog mora imaju besplatan ulaz.

Vidimo se!


Recent Nautical News Entries

Uskoro počinje 22. Croatia Boat Show

Grad Split će od 22. do 26. travnja 2020. biti domaćin sajma koji okuplja najznačajnija imena hrvatske i svjetske nautičke elite.

February.24.2020

Pristajanje bez muke i stresa uz pomoć virtualnog odbojnika

Pristajanje u marinama gdje mjesta ima malo, a plovila puno, nije baš lagan zadatak čak i za iskusne nautičare u nekim situacijama

February.10.2020

29. zagrebački sajam nautike

Interes za izlaganje raste iz godine u godinu, a na sajmu će se predstaviti gotovo svi važniji domaći brodograditelji: Pičuljan, Grginić jahte

January.21.2020

Taiga na struju juri čak 104 km/h

Taiga na struju juri čak 104km/h.

December.16.2019