Novi Deluxe Superior brod "Nautilus"


19 luksuznih kabina osigurava smještaj za 38 putnika.Predstaviljamo vam još jednu prinovu u Katarina Line Floti. Ove sezone prekrasni Nautilus klizit će duž Jadranske obale i pružati gostima nevjerojatna iskustva i uspomene. Kao i uvijek, u Karuna Line-u pobrinili su se da novi član njihove flote bude u skladu s najnovijim trendovima nautičkog svijeta. Nautilus odiše ljepotom, luksuznošću i udobnošću.

U Katarina Line-u uvjereni su da će taj brod sa svojih 49 metara dužine i gotovo 9 metara širine ispuniti očekivanja i onih najzahtjevnijih. Nautilus pripada Deluxe Superior kategoriji plovila i omogućuje gostima izvrstan provod na prekrasnoj sunčanoj palubi kao i uživanje u gastronomskim specijalitetima na glavnoj palubi.

Gastronomske specijalitete na Nautilusu pripremat će Dragutin Mandić koji je dvije godine za redom osvojio titulu juniorskog prvaka na kulinarskom natjecanju "Biser Mora". Ovo je prvi put u 14 godina da je netko uspio obraniti tu titulu. 19 luksuznih kabina osigurava smještaj za 38 putnika koji će zasigurno uživati u svim pogodnostima koje ovaj prekrasni brod može pružiti.

Vlasnik Nautilusa je obitelj Vuković s kojom Katarina Line surađuje od samih početaka.  Prvi su se pridružili floti Katarina Line -a davnih devedesetih godina  s njihovim nekadašnjim brodovima MV Penelopa i MV Viktorija te kasnije s novim trendovima MV Spalato koji pripada Premium Superior kategoriji te MV Fantazija u Deluxe kategoriji. Deluxe Superior Nautilus brod je koji će svakako zaokružiti ovu prekrasnu priču.U Katarina Line-u iznimno  se vesele ovakvom napretku u hrvatskom turizmu, tim više što je postignut postupno i zajedničkim snagama i uspješnoj dugogodišnjoj suradnji dviju obitelji, te uz puno rada i odricanja. Zato su uvjereni  da će upravo Nautilus biti jedan od brodova koji će pridonijeti povećanju kvalitete ponude nautičkog turizma u Hrvatskoj.Recent Nautical News Entries

Nimbus W9 - zvijer za vikend

Nimbus W9 motorni brod godine!

July.02.2019

Jedrilica koja se puni besplatno i nimalo ne zagađuje okoliš

Jedrilica koja se puni besplatno, čuva more i nimalo ne zagađuje okoliš - zvuči savršeno?

June.03.2019

Novi Deluxe Superior brod "Nautilus"

19 luksuznih kabina osigurava smještaj za 38 putnika.

May.13.2019

U Splitu otvoren 21. Croatia Boat Show

Na splitskoj Zapadnoj obali u četvrtak je otvoren 21. međunarodni "Croatia Boat Show" koji je okupio više od 300 izlagača iz 25 zemalja svije

April.15.2019

Danas počinje međunarodni nautički sajam Croatia Boat Show u Splitu

Izuzetna nam je čast najaviti 21. CROATIA BOAT SHOW, koji pocinje danas na Zapadnoj obali u Splitu.

April.11.2019