Sutra počinje jubilarni 20. Croatia Boat Show


Jubilarni 20.Croatia Boat Show svoja vrata za posjetitelje otvara sutra, 11.travnja u 12 sati.

 
Na sajmu će biti izloženo više od 150 brodova na kopnu i u moru.
Više od 30 brodova će biti premijerno predstavljeno u Hrvatskoj.

Posebna ovogodišnja atrakcija je Yachts Club, reprezentativni prostor od 800 četvornih metara usidren u moru, u kojemu će se odvijati birani glazbeni i drugi zabavni programi, a posjetitelji će tu moći uživati i u gastronomskim delicijama koje će za njih spravljati ponajbolji hrvatski chefovi.

Mnogi izlagači već su najavili večernje zabave i promocije na sajmu, a posebna atrakcija biti će noćna Yachts parada u subotu, na kojoj će najbolji izloženi brodovi pred brojnom publikom prodefilirati ispred Zapadne obale.

Ove je godine izložbeni prostor sajma Croatia Boat Show dvostruko veći nego lani, a biti će predstavljeno više od 30 hrvatskih premijera motornih jahti, jedrilica, gumenjaka i katamarana, od kojih će se mnoge po prvi puta moći vidjeti u moru, u svome prirodnom okruženju.

Najveći izlagači na ovogodišnjem sajmu su tvrtke Navis, Euromarine, Croatia Yachting i Nautika Centar Nava.

Tvrtka Navis Marine na sajmu Croatia Boat Show izložit će čak 14 plovila.

Tvrtka Croatia Yachting izložiti će u Splitu deset plovila, kao i tvrtka Euromarine koja je zastupnik brodogradilišta Jeanneau.

Nautika centar Nava dovodi pravu poslasticu: novu jedrilicu iz danskoga škvera X: model X4³, performance cruiser iz nove X linije te Antares 9, najnoviji i najveći model iz linije Antares s vanbrodskim motorima koji će biti na raspolaganju za testnu vožnju na sajmu u Splitu, a također će za njega biti dostupna posebna sajamska ponuda uz garantiranu isporuku za sezonu.

Radno vrijeme sajma je u srijedu od 12 do 19 sati, od četvrtka do subote od 10 do 19 sati, a u nedjelju 15. travnja od 10 do 18 sati.
Cijena ulaznica je 40 kuna radnim danom te 50 kuna vikendom. Glavni sajamski ulaz je na istočnom dijelu Zapadne obale, kod Matejuške, dok se drugi nalazi kod Ruže vjetrova ispred Banovine.Recent Nautical News Entries

Braća Fantela drugi u Srebrnoj skupini klase 49er

Petog dana Europskog prvenstva u poljskom Gdyniju, Šime i Mihovil Fantela su prvi prošli kroz cilj.

July.13.2018

Kod Zlarina potonuo gliser

U subotu, 07. srpnja, se desila pomorska nesreća.

July.10.2018

U Zadar stigla jedna od najvećih jahti na svijetu

Sinoć je u Zadar stigla jahta koja se nalazi na popi

July.09.2018

DAMOR 800 - 20% last minute popust!

Iskoristite poseban popust ove sezone - čak 20% popusta za charter motornog broda Damor 800! 

July.06.2018

VREMENSKO IZVJEŠĆE na dan 05.07.2018

UpozorenjeMoguća je magla. Prema kraju dana i sutra mjestimice neverin, uglavnom na sjevernom i dijelu srednjeg Jadrana. 

July.05.2018