Počelo postavljanje pontona za Croatia Boat Show


 

Postavljanje pontona za 14. Croatia Boat Show počelo je u petak ujutro u splitskoj Gradskoj luci. Najveće nautičko dogaÄ‘anje u regiji ponudit će od 17. do 22. travnja najnovije modele jahti i jedrilica te raznovrsnu brodsku opremu i motore, dajući vjetra u jedra oporavku nautičke branše.

Sajam će ostvariti trend rasta u odnosu na prošlu godinu. Kao i svake godine svi najjači brandovi izlažu samo u Splitu, dolaze opet Princess, Fairline, Feretti, Pershing, Sunseeker, Sea Ray grupa, Beneteau, Jeaneau, Hanse, Yamaha, Lagoon, Austin Parker i drugi. Sajam će usprkos krizi biti veći nego lani.

Novost je Nauticus Show koji će predstaviti charter tvrtke, brokere, rabljena plovila, marine, servisere, vinare i nautičke restorane te im svima zajedno donijeti korist kroz prirodnu sinergiju njihovih djelatnosti.

Sajam će okupiti i desetke kuhara iz najboljih nautičkih restorana koji će posjetiteljima predstaviti svoje specijalitete. Organizacijski tim i ove će godine pripremiti niz noviteta, od Split Auto Showa do zabavnog dijela s Playboy partyjem.


Recent Nautical News Entries

Rafael Nadal kupio poljski katamaran

Rafael Nadal prodaje svoju jahtu Monte Carlo 76 dugu 23 metra za 2,6 milijuna eura.

July.23.2019

Nimbus W9 - zvijer za vikend

Nimbus W9 motorni brod godine!

July.02.2019

Jedrilica koja se puni besplatno i nimalo ne zagađuje okoliš

Jedrilica koja se puni besplatno, čuva more i nimalo ne zagađuje okoliš - zvuči savršeno?

June.03.2019

Novi Deluxe Superior brod "Nautilus"

19 luksuznih kabina osigurava smještaj za 38 putnika.

May.13.2019

U Splitu otvoren 21. Croatia Boat Show

Na splitskoj Zapadnoj obali u četvrtak je otvoren 21. međunarodni "Croatia Boat Show" koji je okupio više od 300 izlagača iz 25 zemalja svije

April.15.2019