Počelo postavljanje pontona za Croatia Boat Show


 

Postavljanje pontona za 14. Croatia Boat Show počelo je u petak ujutro u splitskoj Gradskoj luci. Najveće nautičko dogaÄ‘anje u regiji ponudit će od 17. do 22. travnja najnovije modele jahti i jedrilica te raznovrsnu brodsku opremu i motore, dajući vjetra u jedra oporavku nautičke branše.

Sajam će ostvariti trend rasta u odnosu na prošlu godinu. Kao i svake godine svi najjači brandovi izlažu samo u Splitu, dolaze opet Princess, Fairline, Feretti, Pershing, Sunseeker, Sea Ray grupa, Beneteau, Jeaneau, Hanse, Yamaha, Lagoon, Austin Parker i drugi. Sajam će usprkos krizi biti veći nego lani.

Novost je Nauticus Show koji će predstaviti charter tvrtke, brokere, rabljena plovila, marine, servisere, vinare i nautičke restorane te im svima zajedno donijeti korist kroz prirodnu sinergiju njihovih djelatnosti.

Sajam će okupiti i desetke kuhara iz najboljih nautičkih restorana koji će posjetiteljima predstaviti svoje specijalitete. Organizacijski tim i ove će godine pripremiti niz noviteta, od Split Auto Showa do zabavnog dijela s Playboy partyjem.


Recent Nautical News Entries

Uskoro počinje 22. Croatia Boat Show

Grad Split će od 22. do 26. travnja 2020. biti domaćin sajma koji okuplja najznačajnija imena hrvatske i svjetske nautičke elite.

February.24.2020

Pristajanje bez muke i stresa uz pomoć virtualnog odbojnika

Pristajanje u marinama gdje mjesta ima malo, a plovila puno, nije baš lagan zadatak čak i za iskusne nautičare u nekim situacijama

February.10.2020

29. zagrebački sajam nautike

Interes za izlaganje raste iz godine u godinu, a na sajmu će se predstaviti gotovo svi važniji domaći brodograditelji: Pičuljan, Grginić jahte

January.21.2020

Taiga na struju juri čak 104 km/h

Taiga na struju juri čak 104km/h.

December.16.2019