Službeno: Zapadna obala neće biti gotova do 15. travnja!


Tvrtke Pomgrad i Konstruktor do četvrtka (15. ožujka) moraju definirati rok završetka radova na Zapadnoj obali. Novost je kako Konstruktor ostaje glavni izvoÄ‘ač meÄ‘utim glavninu radova preuzet će Pomgrad, koji je glavni podizvoÄ‘ač.

Zaključci su to današnjeg sastanka zamjenika splitskog gradonačelnika Jure Šundova sa predstavnicima Konstruktora i Pomgrada na temu radova na zapadnoj obali.
Osim toga, konstatirano je kako je Konstruktor 9. ožujka isplatio dio plaća svojim zaposlenicima no time je riješen tek dio problema koje glavni izvoÄ‘ač ima budući preostaju poteškoće sa nabavkom goriva i repromaterijala. Stoga Konstruktor nastavlja radove kao glavni izvoÄ‘ač ali u bitno smanjenom opsegu.

Na sastanku je procijenjeno i kako, unatoč činjenici da radovi nisu bili u potpunosti obustavljeni, u protekla dva tjedna izgubljeno je oko desetak radnih dana te nije realno očekivati završetak radova u predviÄ‘enom roku, to jest do 15. travnja. Stoga je dogovoreno kako obje tvrtke u iduća dva dana moraju detaljno analizirati koliko je vremena izgubljeno i definirati obim poslova koji preostaju a potom i utvrditi rok završetka svih radova.


Recent Nautical News Entries

Nimbus W9 - zvijer za vikend

Nimbus W9 motorni brod godine!

July.02.2019

Jedrilica koja se puni besplatno i nimalo ne zagađuje okoliš

Jedrilica koja se puni besplatno, čuva more i nimalo ne zagađuje okoliš - zvuči savršeno?

June.03.2019

Novi Deluxe Superior brod "Nautilus"

19 luksuznih kabina osigurava smještaj za 38 putnika.

May.13.2019

U Splitu otvoren 21. Croatia Boat Show

Na splitskoj Zapadnoj obali u četvrtak je otvoren 21. međunarodni "Croatia Boat Show" koji je okupio više od 300 izlagača iz 25 zemalja svije

April.15.2019

Danas počinje međunarodni nautički sajam Croatia Boat Show u Splitu

Izuzetna nam je čast najaviti 21. CROATIA BOAT SHOW, koji pocinje danas na Zapadnoj obali u Splitu.

April.11.2019