Zapadna obala još je razrovana - hoće li do Sv. Duje biti gotova barem šetnica? (FOTO)


 

Radovi na Zapadnoj obali i hotelu Marjan još uvijek traju. Obala je raskopana, a pogled na Dioklecijanovu palaču zasjenjuju radni strojevi.

Rokovi za dovršetak ovog velikog projekta u nekoliko navrata su se micali, a hoće li se ispoštovati posljednji - blagdan Sv. Duje - još je uvijek neizvjesno.

Sudeći po razrovanosti, a i po činjenici da većinu poslova izvodi Å½derićevKonstruktor, firma čiji su mnogi radnici zbog neisplate plaća, na drugim gradilištima, već obustavili radove, teško je povjerovati da će Zapadna obala biti gotova do Sudamje.

Iz same Banovine već se čuju najave da će barem šetnica biti zgotovljena do blagdana splitskog zaštitinika, kako bi Splićani mogli prošetati s jednog na drugi kraj Zapadne obale.

Nadajmo se samo da se radovi nakon blagdana Sv. Duje neće odužiti u beskraj...


Recent Nautical News Entries

Uskoro počinje 22. Croatia Boat Show

Grad Split će od 22. do 26. travnja 2020. biti domaćin sajma koji okuplja najznačajnija imena hrvatske i svjetske nautičke elite.

February.24.2020

Pristajanje bez muke i stresa uz pomoć virtualnog odbojnika

Pristajanje u marinama gdje mjesta ima malo, a plovila puno, nije baš lagan zadatak čak i za iskusne nautičare u nekim situacijama

February.10.2020

29. zagrebački sajam nautike

Interes za izlaganje raste iz godine u godinu, a na sajmu će se predstaviti gotovo svi važniji domaći brodograditelji: Pičuljan, Grginić jahte

January.21.2020

Taiga na struju juri čak 104 km/h

Taiga na struju juri čak 104km/h.

December.16.2019