I jedriličari među najboljim sportašima


U foajeu Hrvatskog narodnog kazališta u Splitu održana je svečanost proglašenja dobitnika godišnje nagrade Splitskog saveza športova za 2013. godinu. Nagrade su dodijeljene Tini Mihelić i Tonču Stipanoviću za najbolje sportaše, dok su Tonči Antunović i Jozo Jakelić dobili nagrade kao najuspješniji treneri. 
Posebno priznanje SSS dobila je i Hana Dragojević za Fair play. Kada se sve zbroji, uočljivo je da su sva moguća priznanja Splitskog saveza sportova došla u ''Uvalu baluni''! 

Tina Mihelić: Konačno! Do sada sam uvijek bila u sjeni Ane i Lucije Zaninović te Blanke Vlašić tako da se posebno veselim ovom priznanju. Voljela bih da uvijek svi koji na Svjetskim i Europskim prvenstvima osvoje medalje da dobiju takoÄ‘er priznanje od Grada jer ovako veliki uspjesi ostalih splitskih sportaša i sportašica (kojih nema mnogo), a koji su takoÄ‘er teškim trudom i velikim odricanjem ostvareni, padaju u drugi plan.

Tonči Antunović: Očekivao sam da ću kao i ostali dobitnici primiti i posebno priznanje SSS zbog nagrade HOO-a kao najbolji hrvatski trener i nagradu za 20 godina uspješnog rada u sportu, obzirom da sam prije točno 20 godina proglašen najboljim splitskim sportašem, a od tada pa do danas, nema godine da preko mene (kao sportaša ili kao trenera) nije u Split došla nekakva medalja sa velikih meÄ‘unarodnih natjecanja. Ali to je tako, nije prvi put da me se zaobilazi kada se trebaju spomenuti uspjesi. Na kraju krajeva, dobro je da smo ove godine nagrade uopće i dobili, obzirom na odluke SSS sa posljednje Skupštine. Da ne zaboravim, hvala Labudu, Tini i mojoj obitelji bez kojih ja ovu nagradu sigurno ne bih dobio.

 

nagrade


Recent Nautical News Entries

Rafael Nadal kupio poljski katamaran

Rafael Nadal prodaje svoju jahtu Monte Carlo 76 dugu 23 metra za 2,6 milijuna eura.

July.23.2019

Nimbus W9 - zvijer za vikend

Nimbus W9 motorni brod godine!

July.02.2019

Jedrilica koja se puni besplatno i nimalo ne zagađuje okoliš

Jedrilica koja se puni besplatno, čuva more i nimalo ne zagađuje okoliš - zvuči savršeno?

June.03.2019

Novi Deluxe Superior brod "Nautilus"

19 luksuznih kabina osigurava smještaj za 38 putnika.

May.13.2019

U Splitu otvoren 21. Croatia Boat Show

Na splitskoj Zapadnoj obali u četvrtak je otvoren 21. međunarodni "Croatia Boat Show" koji je okupio više od 300 izlagača iz 25 zemalja svije

April.15.2019